post image
Yowes Ben Tak Lakoni Nganti Sak Kuat Kuate Ati - Dalan Liyane (Lirik Video) cover by Worowidowati
Posted on 30 January 2020
Title: Yowes Ben Tak Lakoni Nganti Sak Kuat Kuate Ati - Dalan Liyane (Lirik Video) cover by Worowidowati
Artis: DWS Co
Genre: Music
Duration: 00:04:17
Type of file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Dalan Liyane - Lirik Video Video asli : https://youtu.be/Msj8WvqsHYYLirik : Sopo sing kuat nandhang kahananSopo seng ora kroso kelanganDitinggal pas sayang s...